65+ Maandabonnement - 1x Herstel Yoga per week

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen • Automatisch maandelijks verlengen tot wederopzegging

Dit abonnement is voor mensen die 65 jaar of ouder zijn. Herstel yoga is een vorm van Hatha-Yoga die effectief is bij chronische ziekte en gezondheidsklachten, zoals kanker, COPD, reuma, hoge bloeddruk, burn-out, en overgewicht. Veilige houdingen en bewegingen worden op zachte en aandachtige wijze uitgevoerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de ademhaling en ontspanning. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt zo gestimuleerd. Herstel Yoga verbetert de fysieke, mentale en emotionele fitheid en induceert een ontspanningsresponse. Dit heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Er wordt geoefend in kleine groepen en er is veel individuele aandacht. De les duurt tenminste 1 ½ uur.

€ 39,20 per maand

SEPA incasso
Kopen

65+ Maandabonnement 1 les per week

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen • Automatisch maandelijks verlengen tot wederopzegging

Dit abonnement is voor mensen die 65 jaar of ouder zijn, je krijgt korting op het normale tarief . Met dit abonnement kun je 1 yogales of zenboks les per week volgen. Als je wilt kun je in een vast lesuur worden ingedeeld, dan heb je altijd een plekje. Ben je verhinderd, dan meld je je af voor je vaste lesuur en kun je je inschrijven in een ander lesuur.

€ 34,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

65+ Maandabonnement 2 lessen per week

2 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Dit abonnement is voor mensen die 65 jaar of ouder zijn, je krijgt korting op het normale tarief . Met dit abonnement kun je 2 yogalessen of 1 yogales en 1 zenboks les per week volgen. Als je wilt kun je in een vast lesuur worden ingedeeld, dan heb je altijd een plekje. Ben je verhinderd, dan meld je je af voor je vaste lesuur en kun je je inschrijven in een ander lesuur.

€ 0,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Maandabonnement 1 les per week

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen • Automatisch maandelijks verlengen tot wederopzegging

Met dit abonnement kun je 1 yogales of zenboks les per week volgen. Als je wilt kun je in een vast lesuur worden ingedeeld, dan heb je altijd een plekje. Ben je verhinderd, dan meld je je af voor je vaste lesuur en kun je je inschrijven in een ander lesuur.

€ 39,20 per maand

SEPA incasso
Kopen

Maandabonnement 1x Herstel Yoga per week

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen • Automatisch maandelijks verlengen tot wederopzegging

Herstel yoga is een vorm van Hatha-yoga die effectief is bij chronische ziekte en gezondheidsklachten, zoals kanker, COPD, reuma, hoge bloeddruk, burn-out, en overgewicht. Veilige houdingen en bewegingen worden op zachte en aandachtige wijze uitgevoerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de ademhaling en ontspanning. Herstel Yoga verbetert de fysieke, mentale en emotionele fitheid en induceert een ontspannings-response. Dit heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Er wordt geoefend in kleine groepen en er is veel individuele aandacht. De les duurt tenminste 1 ½ uur.

€ 44,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

Maandabonnement 2 lessen per week.

2 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen • Automatisch maandelijks verlengen tot wederopzegging

Met dit abonnement kun je 2 yogalessen of 1 yogales en 1 zenboks les per week volgen. Als je wilt kun je in een vast lesuur worden ingedeeld, dan heb je altijd een plekje. Ben je verhinderd, dan meld je je af voor je vaste lesuur en kun je je inschrijven in een ander lesuur.

€ 68,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

10 lessen

10 strippen • Duur van 6 MAANDEN

Hiermee kun je 10 lessen volgen, die kun je zelf inplannen.

€ 112,00

Kopen

10 lessen voor 65 plussers

10 strippen • Duur van 6 MAANDEN

Hiermee kun je 10 lessen volgen, die kun je zelf inplannen. Deze kaart is alleen geldig voor 65 jaar en ouder. Life-Force yoga is een vorm van Hatha-yoga die niet prestatie gericht is en geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginners en gevorderden. Tijdens het beoefenen van yoga observeer je je lichaam, de ademhaling, je energie, emoties en gedachten. Je leert om met milde open aandacht de grenzen van je lichaam (en geest) te herkennen, te accepteren en geleidelijk te verleggen.

€ 99,50

Kopen

20 lessen

20 strippen • Duur van 9 MAANDEN

Hiermee kun je 20 lessen volgen, die kun je zelf inplannen.

€ 217,00

Kopen

20 lessen voor 65 +

20 strippen • Duur van 9 MAANDEN

Hiermee kun je 20 lessen volgen, die kun je zelf inplannen. Deze kaart is alleen geldig voor 65 jaar en ouder. Life-Force yoga is een vorm van Hatha-yoga die niet prestatie gericht is en geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginners en gevorderden. Tijdens het beoefenen van yoga observeer je je lichaam, de ademhaling, je energie, emoties en gedachten. Je leert om met milde open aandacht de grenzen van je lichaam (en geest) te herkennen, te accepteren en geleidelijk te verleggen.

€ 191,00

Kopen

2e proefles

1 strippen • Duur van 1 MAAND

Twijfel je nog en wil je bij een andere docent nog een proefles volgen, dan kun je dit doen tegen een aantrekkelijk tarief van 6 euro.

€ 6,25

Kopen

40 lessen

40 strippen • Duur van 18 MAANDEN

Hiermee kun je 40 lessen volgen, die kun je zelf inplannen.

€ 418,00

Kopen

5 lessen

5 strippen • Duur van 3 MAANDEN

Hiermee kun je 5 lessen volgen, die kun je zelf inplannen.

€ 58,00

Kopen

Herstel Yoga- 10 lessen

10 strippen • Duur van 6 MAANDEN

Herstel yoga is een vorm van Hatha-yoga die effectief is bij chronische ziekte en gezondheidsklachten, zoals kanker, COPD, reuma, hoge bloeddruk, burn-out, en overgewicht. Veilige houdingen en bewegingen worden op zachte en aandachtige wijze uitgevoerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de ademhaling en ontspanning. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt zo gestimuleerd. Herstel Yoga verbetert de fysieke, mentale en emotionele fitheid en induceert een ontspanningsresponse. Dit heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Er wordt geoefend in kleine groepen en er is veel individuele aandacht. De les duurt tenminste 1 ½ uur.

€ 131,00

Kopen

Herstelyoga voor 65+ - 10 lessenkaart

10 strippen • Duur van 6 MAANDEN

HErstel yoga is een vorm van Hatha-yoga die effectief is bij chronische ziekte en gezondheidsklachten, zoals kanker, COPD, reuma, hoge bloeddruk, burn-out, en overgewicht. Veilige houdingen en bewegingen worden op zachte en aandachtige wijze uitgevoerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de ademhaling en ontspanning. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt zo gestimuleerd. Herstel Yoga verbetert de fysieke, mentale en emotionele fitheid en induceert een ontspanningsresponse. Dit heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Er wordt geoefend in kleine groepen en er is veel individuele aandacht. De les duurt tenminste 1 ½ uur..

€ 116,00

Kopen

Mindfulness training - zakelijke factuur op naam bedrijf/organisatie

1 x per week • Duur van 3 MAANDEN

De mindfulness training – MBSR bestaat al ruim 30 jaar en de effectiviteit is wetenschappelijk bewezen. Met een zakelijke factuur op bedrijfsnaam, kunnen de kosten als opleidingskosten worden ingeboekt. De mindfulness training – MBSR bestaat al ruim 30 jaar en de effectiviteit is wetenschappelijk bewezen. De MBSR training (‘mindfulness based stress reduction’) is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust en balans. Voor mensen met stress of burn-out klachten, voor wie minder wil piekeren, minder last wil hebben van negatieve emoties. De MBSR training (‘mindfulness based stress reduction’) is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust en balans. Voor mensen met stress of burn-out klachten, voor wie minder wil piekeren, minder last wil hebben van negatieve emoties.

€ 586,85

Kopen

Mindfulness training betaald uit persoonlijk opleidingsbudget (werkgever)

1 x per week • Duur van 3 MAANDEN

De mindfulness training – MBSR bestaat al ruim 30 jaar en de effectiviteit is wetenschappelijk bewezen. De MBSR training (‘mindfulness based stress reduction’) is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust en balans. Voor mensen met stress of burn-out klachten, voor wie minder wil piekeren, minder last wil hebben van negatieve emoties. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2½ uur en één oefendag. Daarnaast oefen je thuis dagelijks 45 min. met behulp van audio opnames en een werkboek.

€ 465,00

Kopen

Mindfulness Training voor particulieren

1 x per week • Duur van 3 MAANDEN

De mindfulness training – MBSR bestaat al ruim 30 jaar en de effectiviteit is wetenschappelijk bewezen. De MBSR training (‘mindfulness based stress reduction’) is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust en balans. Voor mensen met stress of burn-out klachten, voor wie minder wil piekeren, minder last wil hebben van negatieve emoties, en mensen met (chronische) pijn klachten. Ook voor mensen met kanker kan mindfulness erg ondersteunend zijn in een moeilijke en onzekere periode. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2½ uur en één oefendag. Daarnaast oefen je thuis dagelijks 45 min. met behulp van audio opnames en een werkboek.

€ 385,00

Kopen

Intake consult yoga therapie

1 strippen • Duur van 4 WEKEN

Na positief advies van je arts of doorverwijzing door een Integrative Medicine specialist, doen we een individuele intake om je klachten en mogelijkheden te bespreken. Een eerste privé yoga les is onderdeel hiervan en je ervaart meteen de helende werking van yoga. Daarna kun je kiezen voor privé sessies of deelname aan herstelyoga groepslessen.

€ 50,00

Kopen

Persoonlijke begeleiding/coaching/privee yoga - 1 sessie (circa 1 uur)

1 strippen • Duur van 1 MAAND

Persoonlijke begeleiding gericht op: • persoonlijke dingen waar je in je leven tegen aanloopt • stress en emotionele klachten • fysieke klachten en ziekte • kwesties rondom werk • identiteits- en zingevingsvragen

€ 65,00

Kopen

Persoonlijke begeleiding/coaching/privee yoga - 5 sessies van circa 1 uur

5 strippen • Duur van 3 MAANDEN

Persoonlijke begeleiding gericht op: • persoonlijke dingen waar je in je leven tegen aanloopt • stress en emotionele klachten • fysieke klachten en ziekte • kwesties rondom werk • identiteits- en zingevingsvragen Vaak is een kort begeleidingstraject al voldoende om geïnspireerd te raken door nieuwe inzichten en mogelijkheden voor jouw leven en ben je in staat om alleen verder te gaan.

€ 300,00

Kopen

Gelrepashouder of Student- maandabonnement 1x Yoga per week

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen • Automatisch maandelijks verlengen tot wederopzegging

Dit abonnement kan alleen aangeschaft worden op vertoon van een geldige Gelrepas of studentenkaart in het voortgezet onderwijs. Life-Force yoga is een vorm van Hatha-yoga die niet prestatie gericht is en geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginners en gevorderden. Tijdens het beoefenen van yoga observeer je je lichaam, de ademhaling, je energie, emoties en gedachten. Je leert om met milde open aandacht de grenzen van je lichaam (en geest) te herkennen, te accepteren en geleidelijk te verleggen.

€ 20,00 per maand

SEPA incasso
Kopen