40-rittenkaart groepsles mat

40 strippen • Duur van 12 MAANDEN

De 40 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 12 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 590,00

Kopen

Jaarabonnement groepsles mat 4x per maand

4 x per maand • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit zeer voordelige abonnement is opzegbaar in 11de maand en loopt door tijdens studiostops en je eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. In de maanden met 4 weken kan je maximaal 4 lessen reserveren, maar in de maanden met 5 weken kan je dus een extra les boeken! Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt, dus ook buiten de studio-vakanties. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 55,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

30-rittenkaart groepsles mat

30 strippen • Duur van 12 MAANDEN

De 30 lessen zijn flexibel te reserveren,exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 12 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 465,00

Kopen

Jaarabonnement groepsles mat 8x per maand

8 x per maand • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit zeer voordelige abonnement is opzegbaar in 11de maand en loopt door tijdens studiostops en je eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. In de maanden met 4 weken kan je maximaal 8 lessen reserveren, maar in de maanden met 5 weken kan je dus 2 extra lessen boeken! Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt, dus ook buiten de studio-vakanties. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 104,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

20-rittenkaart groepsles mat 12 maanden

20 strippen • Duur van 12 MAANDEN

De 20 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 12 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 350,00

Kopen

20-rittenkaart groepsles mat 7 maanden

20 strippen • Duur van 7 MAANDEN

De 20 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 7 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 330,00

Kopen

Halfjaar abonnement groepsles mat 4x per maand

4 x per maand • Duur van 6 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit zeer voordelige halfjaarabonnement wordt automatisch verlengd en is opzegbaar in 5de maand. Let op: het abonnement loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt automatisch per maand geïnd. In de maanden met 4 weken kan je maximaal 4 lessen reserveren, maar in de maanden met 5 weken kan je dus een extra les boeken! Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt, dus ook buiten de studio-vakanties. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 57,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

10-rittenkaart groepsles mat 4 maanden

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

De 10 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 4 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 185,00

Kopen

Halfjaar abonnement groepsles mat 8x per maand

8 x per maand • Duur van 6 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit zeer voordelige halfjaarabonnement wordt automatisch verlengd en is opzegbaar in 5de maand. Let op: het abonnement loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt automatisch per maand geïnd. In de maanden met 4 weken kan je maximaal 8 lessen reserveren, maar in de maanden met 5 weken kan je dus 2 extra lessen boeken! Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt, dus ook buiten de studio-vakanties. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 110,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

10-rittenkaart groepsles mat 6 maanden

10 strippen • Duur van 6 MAANDEN

De 10 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 6 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 195,00

Kopen

Kwartaalabonnement groepsles mat 4x per maand

4 x per maand • Duur van 3 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit voordelige abonnement is opzegbaar in 2de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. Je kan maximaal 4x per maand een les reserveren in de maanden met 4 weken; in de maand met 5 weken kan je dus een extra les boeken. Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 59,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

5-rittenkaart groepsles mat

5 strippen • Duur van 9 WEKEN

De 5 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 9 weken is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 100,00

Kopen

10-rittenkaart Groepsles JumpPilates®

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

De 10 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 4 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 225,00

Kopen

10-rittenkaart Groepsles Combi Pilatesstick®/ MVe-Chair®

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

Een uitdagende groepsles met apparatuur voor de ervaren Pilatesbeoefenaar. De 10 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 4 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 225,00

Kopen

Kwartaalabonnement groepsles mat 8x per maand

8 x per maand • Duur van 3 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit voordelige abonnement is opzegbaar in 2de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. Je kan maximaal 8x per maand een les reserveren in de maanden met 4 weken; in de maand met 5 weken kan je dus 2 extra lessen boeken. Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 114,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Jaarabonnement 1x groepsles Combi Pilatesstick®/ MVe-Chair® + 1x groepsles mat

2 x per week • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit abonnement is opzegbaar in 11de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. Je kan maximaal 1x per week een Combi-les en 1x per week een matles reserveren. Een tijdig geannuleerde les kan in dezelfde week worden ingehaald.

€ 130,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

10-rittenkaart Trio Reformer/Tower

10 strippen • Duur van 14 WEKEN

Een apparatenles met de Reformer en het Towerdeel van de Cadillac. Daarnaast kan er ook op verzoek gewerkt worden met de Chair. Elk trio-lid werkt op eigen niveau en profiteert van de prachtige transformatie van het lichaam die de toestellen en het enorme repertoire aan oefeningen bewerkstelligen. Door stelselmatig en constructief te werken aan de opbouw, verandert het lichaam gestaag. De sessie duurt 55 minuten. Na 14 weken vervallen ongebruikte credits. Let op: bij minder dan 3 deelnemers vervalt de les tenzij de overgebleven deelnemers bereid zijn bij te betalen voor een duoles als er 2 deelnemers zijn of een privé-sessie als er maar 1 deelnemer is.

€ 300,00

Kopen

Kennismakingskaart apparatuur lessen

4 strippen • Duur van 9 WEKEN

Een eenmalige introductiekaart voor (nieuwe) leden die uit willen proberen of de Trio Reformer/Tower en de groepsles Combi MVe-Chair/Pilatesstick wat voor hen is. Deze lessen zijn ongeschikt voor beginners. Graag bij twijfel eerst overleggen met Marjolein of je voldoende ervaring hebt voor deze speciale lessen! Deze kaart is uitsluitend bedoeld ter kennismaking en kan dus niet worden geboekt door leden die deze lessen al eerder hebben gevolgd. Deze kaart geeft recht op 2 lessen Trio Reformer/Tower en 2 groepslessen Combi MVe-Chair/Pilatesstick. Check a.u.b. eerst het rooster, want de bijzondere apparaten-lessen worden maar 2 tot 3x p.w. aangeboden! Let op; na 9 weken vervallen ongebruikte strippen. Minimaal 24 uur van te voren annuleren. Te laat geannuleerde lessen worden volledig gerekend.

€ 90,00

Kopen

Jaarabonnement groepsles Combi (Pilatesstick®+ MVe-Chair®) 1x p.w.

1 x per week • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit abonnement is opzegbaar in 11de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. Je kan maximaal 1x per week een les reserveren. Een tijdig geannuleerde les kan in dezelfde week worden ingehaald.

€ 78,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Kwartaalabonnement 1x groepsles Combi Pilatesstick®/ MVe-Chair® + 1x groepsles mat

2 x per week • Duur van 3 MAANDEN

Dit abonnement wordt niet automatisch verlengd en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. Je kan maximaal 1x per week een Combi-les en 1x per week een matles reserveren. Een tijdig geannuleerde les kan in dezelfde week worden ingehaald.

€ 390,00

Kopen

5-rittenkaart Personal Training

5 strippen • Duur van 9 WEKEN

Een privé-les met Pilates apparatuur, zoals Reformer, Chair, Tower, Cadillac, Spine corrector, Ladder Barrel, Foot corrector, Small Barrel, de Pedi Pole enzovoort. De sessie duurt 55 minuten. Na 7 weken vervallen ongebruikte credits.

€ 295,00

Kopen

10-rittenkaart Personal Training

10 strippen • Duur van 14 WEKEN

Een privé-les met Pilates apparatuur, zoals Reformer, Chair, Tower, Cadillac, Spine corrector, Ladder Barrel, Foot corrector, Small Barrel, de Pedi Pole enzovoort. De sessie duurt 55 minuten. Na 14 weken vervallen ongebruikte credits. Graag éérst contact opnemen met Marjolein alvorens de kaart aan te schaffen. Er is namelijk zeer beperkt plek!

€ 580,00

Kopen

20-rittenkaart Personal Training

20 strippen • Duur van 28 WEKEN

Een privé-les met Pilates apparatuur, zoals Reformer, Chair, Tower, Cadillac, Spine corrector, Ladder Barrel, Foot corrector, Small Barrel, de Pedi Pole enzovoort. De sessie duurt 55 minuten. De 20-rittenkaart heeft een geldigheid van 28 weken. Graag éérst contact opnemen met Marjolein alvorens de kaart aan te schaffen. Er is namelijk zeer beperkt plek!

€ 1120,00

Kopen