Jaarabonnement groepsles mat 4x per maand

4 x per maand • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit pakket kan je ook gebruiken voor de Groepsles Mat + Barrel. Je kan 4 groepslessen per maand reserveren. Vanaf september 2020 kan je credits meenemen naar de volgende maand als je een keer niet naar de les kan komen. Het abonnement is opzegbaar in 11de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties.

€ 55,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Jaarabonnement Groepsles Pilates Apparatuur 4 x per maand

1 x per week • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Met dit abonnement boek je groepslessen Wall Tower, de groepslessen Chair en de groepslessen JumpPilates. Je kan 4 groepslessen per maand reserveren. Vanaf september 2020 kan je credits meenemen naar de volgende maand als je een keer niet naar de les kan komen. Het abonnement is opzegbaar in 11de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties.

€ 78,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Halfjaar abonnement groepsles mat 4x per maand

4 x per maand • Duur van 6 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit pakket kan je ook gebruiken voor de Groepsles Mat + Barrel. Je kan 4 groepslessen per maand reserveren. Vanaf september 2020 kan je credits meenemen naar de volgende maand als je een keer niet naar de les kan komen. Het abonnement is opzegbaar in 5de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties.

€ 57,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Halfjaar abonnement Groepsles Apparatuur

4 x per week • Duur van 6 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Met dit abonnement boek je groepslessen Wall Tower, de groepslessen Chair en de groepslessen JumpPilates. Je kan 4 groepslessen per maand reserveren. Vanaf september 2020 kan je credits meenemen naar de volgende maand als je een keer niet naar de les kan komen. Het abonnement is opzegbaar in 5de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties.

€ 84,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

10-rittenkaart Groepsles Mat 5 maanden

10 strippen • Duur van 5 MAANDEN

De kaart voor 10 groepslessen mat kan je ook gebruiken voor de groepsles Mat Barrel. Na 5 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits. Geen maandelijkse incasso en geen opzegtermijn.

€ 175,00

Kopen

10-rittenkaart Groepsles Pilates Apparatuur

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

Een kaart voor de groepsles Wall Tower, groepsles Chair, groepsles JumpPilates voor de ervaren Pilatesbeoefenaar. Na 5 maanden (niet 4 maanden) is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 225,00

Kopen

10-rittenkaart Trio Reformer/Tower

10 strippen • Duur van 5 MAANDEN

Een apparatenles met de Reformer en het Towerdeel van de Cadillac. Daarnaast kan er ook op verzoek gewerkt worden met de Chair. Elk trio-lid werkt op eigen niveau en profiteert van de prachtige transformatie van het lichaam die de toestellen en het enorme repertoire aan oefeningen bewerkstelligen. Na 5 maanden vervallen ongebruikte credits. Let op: bij minder dan 3 deelnemers vervalt de les tenzij de overgebleven deelnemers bereid zijn bij te betalen voor een duoles als er 2 deelnemers zijn of een privé-sessie als er maar 1 deelnemer is.

€ 400,00

Kopen

10-rittenkaart Online Groepsles Mat

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

Een speciale zeer voordelige rittenkaart uitsluitend bedoeld voor de Online groepslessen. De online groepsles duurt 60 minuten en kent dezelfde precieze en individuele begeleiding als in de echte studio. Ideaal als je naast je studio-lessen een extra sessie wilt doen. Let op: De kaart heeft een geldigheidsduur van 4 maanden. Ongebruikte credits vervallen na 4 maanden. De les kan via Fitmanager minimaal 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Je credit vervalt als je te laat bent met annuleren.

€ 120,00

Kopen

10-rittenkaart Personal Training op Pilates apparatuur

10 strippen • Duur van 5 MAANDEN

Graag éérst contact opnemen met de studio alvorens de kaart aan te schaffen. Er is namelijk zeer beperkt plek! Met deze kaart reserveer je privé-lessen met Pilates apparatuur, zoals Reformer, Chair, Tower, Cadillac, Spine corrector, Ladder Barrel, Foot corrector, Small Barrel, de Pedi Pole enzovoort. De sessie duurt 55 minuten. Na 14 weken vervallen ongebruikte credits.

€ 699,00

Kopen