40-rittenkaart groepsles mat

40 strippen • Duur van 12 MAANDEN

Deze kaart kan je ook gebruiken voor de groepslessen Mat + Barrel en Stick + Barrel. Na 12 maanden is de kaart verlopen en vervallen eventueel ongebruikte credits. Geen maandelijkse incasso en geen opzegtermijn.

€ 590,00

Kopen

Jaarabonnement groepsles mat 4x per maand

4 x per maand • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit pakket kan je ook gebruiken voor de groepsles Mat + Barrel en de groepsles Stick + Barrel. Dit zeer voordelige abonnement is opzegbaar in 11de maand en loopt door tijdens studiostops en je eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt, dus ook buiten de studio-vakanties. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 55,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

30-rittenkaart groepsles mat

30 strippen • Duur van 12 MAANDEN

Deze kaart kan je ook gebruiken voor de groepslessen Mat + Barrel en Stick + Barrel. Na 12 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits. Geen maandelijkse incasso en geen opzegtermijn.

€ 465,00

Kopen

Jaarabonnement groepsles mat 8x per maand

8 x per maand • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit pakket kan je ook gebruiken voor de groepsles Mat + Barrel en de groepsles Stick + Barrel. Dit zeer voordelige abonnement is opzegbaar in 11de maand en loopt door tijdens studiostops en je eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. In de maanden met 4 weken kan je maximaal 8 lessen reserveren, maar in de maanden met 5 weken kan je dus 2 extra lessen boeken! Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt, dus ook buiten de studio-vakanties. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 104,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

20-rittenkaart groepsles mat 12 maanden

20 strippen • Duur van 12 MAANDEN

Deze kaart kan je ook gebruiken voor de groepslessen Mat + Barrel en Stick + Barrel. Na 12 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits. Geen maandelijkse incasso en geen opzegtermijn.

€ 350,00

Kopen

20-rittenkaart groepsles mat 7 maanden

20 strippen • Duur van 7 MAANDEN

Deze kaart kan je ook gebruiken voor de groepslessen Mat + Barrel en Stick + Barrel. Na 7 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits. Geen maandelijkse incasso en geen opzegtermijn.

€ 330,00

Kopen

Halfjaar abonnement groepsles mat 4x per maand

4 x per maand • Duur van 6 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit pakket kan je ook gebruiken voor de groepsles Mat + Barrel en de groepsles Stick + Barrel. Dit zeer voordelige halfjaarabonnement wordt automatisch verlengd en is opzegbaar in 5de maand. Let op: het abonnement loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt automatisch per maand geïnd. In de maanden met 4 weken kan je maximaal 4 lessen reserveren, maar in de maanden met 5 weken kan je dus een extra les boeken! Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt, dus ook buiten de studio-vakanties. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 57,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

10-rittenkaart Groepsles mat 9 weken geldig

10 strippen • Duur van 9 WEKEN

Als je in een kort tijdsbestek 10 groepslessen mat wilt volgen, dan is deze voordelige 10-rittenkaart heel geschikt. Met deze kaart volg je 2x per week een groepsles mat. Ideaal als je een JumpStart wilt maken, snel fit wilt worden en/of een korte periode tijd hebt. Let op: De kaart heeft een geldigheidsduur van 9 weken. Ongebruikte credits vervallen na 9 weken. De les kan via Fitmanager minimaal 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Je credit vervalt als je te laat bent met annuleren.

€ 145,00

Kopen

Halfjaar abonnement groepsles mat 8x per maand

8 x per maand • Duur van 6 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit pakket kan je ook gebruiken voor de groepsles Mat + Barrel en de groepsles Stick + Barrel. Dit zeer voordelige halfjaarabonnement wordt automatisch verlengd en is opzegbaar in 5de maand. Let op: het abonnement loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt automatisch per maand geïnd. In de maanden met 4 weken kan je maximaal 8 lessen reserveren, maar in de maanden met 5 weken kan je dus 2 extra lessen boeken! Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt, dus ook buiten de studio-vakanties. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 110,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

10-rittenkaart groepsles mat 4 maanden

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

De kaart voor 10 groepslessen mat kan je ook gebruiken voor de groepsles Mat Barrel en de groepsles Stick/Barrel. Na 4 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits. Geen maandelijkse incasso en geen opzegtermijn.

€ 185,00

Kopen

10-rittenkaart groepsles mat 6 maanden

10 strippen • Duur van 6 MAANDEN

Deze kaart kan je ook gebruiken voor de groepslessen Mat + Barrel en Stick + Barrel. Na 6 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits. Geen maandelijkse incasso en geen opzegtermijn.

€ 195,00

Kopen

Kwartaalabonnement groepsles mat 4x per maand

4 x per maand • Duur van 3 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Dit pakket kan je ook gebruiken voor de groepsles Mat + Barrel en de groepsles Stick + Barrel. Dit voordelige abonnement is opzegbaar in 2de maand en loopt door tijdens studiostops en de eigen vakanties. De contributie wordt per maand automatisch geïnd. Je kan maximaal 4x per maand een les reserveren in de maanden met 4 weken; in de maand met 5 weken kan je dus een extra les boeken. Je bent vrij om de lessen te boeken wanneer het jou uitkomt. Let op: minimaal 24 uur van te voren te annuleren!

€ 59,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

10-rittenkaart Online groepsles mat

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

Een speciale zeer voordelige rittenkaart uitsluitend bedoeld voor de Online groepslessen. De online groepsles duurt 60 minuten en kent dezelfde precieze en individuele begeleiding als in de echte studio. Ideaal als je naast je studio-lessen een extra sessie wilt doen. Let op: De kaart heeft een geldigheidsduur van 4 maanden. Ongebruikte credits vervallen na 4 maanden. De les kan via Fitmanager minimaal 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Je credit vervalt als je te laat bent met annuleren.

€ 120,00

Kopen

5-rittenkaart groepsles mat

5 strippen • Duur van 9 WEKEN

Deze kaart kan je ook gebruiken voor de groepslessen Mat + Barrel en Stick + Barrel. Na 9 weken is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits. Geen maandelijkse incasso en geen opzegtermijn.

€ 99,00

Kopen

10-rittenkaart groepsles Mat Junior

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

Voordelig pakket uitsluitend voor leden van 14 t/m 18 jaar. De kaart voor 10 groepslessen mat kan je ook gebruiken voor de groepsles Mat Barrel en de groepsles Stick/Barrel. Na 4 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 119,50

Kopen

10-rittenkaart Groepsles Combi Pilatesstick®/ MVe-Chair®

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

Een uitdagende groepsles met apparatuur voor de ervaren Pilatesbeoefenaar. De 10 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 4 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 225,00

Kopen

10-rittenkaart Groepsles JumpPilates®

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

De 10 lessen zijn flexibel te reserveren, exclusief de eigen vakanties en studiostops, zo vaak u wilt per week. Na 4 maanden is de kaart verlopen en vervallen ongebruikte credits.

€ 225,00

Kopen

10-rittenkaart Personal Training op Pilates apparatuur

10 strippen • Duur van 14 WEKEN

Graag éérst contact opnemen met de studio alvorens de kaart aan te schaffen. Er is namelijk zeer beperkt plek! Een privé-les met Pilates apparatuur, zoals Reformer, Chair, Tower, Cadillac, Spine corrector, Ladder Barrel, Foot corrector, Small Barrel, de Pedi Pole enzovoort. De sessie duurt 55 minuten. Na 14 weken vervallen ongebruikte credits.

€ 595,00

Kopen

10-rittenkaart Trio Reformer/Tower

10 strippen • Duur van 4 MAANDEN

Een apparatenles met de Reformer en het Towerdeel van de Cadillac. Daarnaast kan er ook op verzoek gewerkt worden met de Chair. Elk trio-lid werkt op eigen niveau en profiteert van de prachtige transformatie van het lichaam die de toestellen en het enorme repertoire aan oefeningen bewerkstelligen. Door stelselmatig en constructief te werken aan de opbouw, verandert het lichaam gestaag. De sessie duurt 55 minuten. Na 4 maanden vervallen ongebruikte credits. Let op: bij minder dan 3 deelnemers vervalt de les tenzij de overgebleven deelnemers bereid zijn bij te betalen voor een duoles als er 2 deelnemers zijn of een privé-sessie als er maar 1 deelnemer is.

€ 330,00

Kopen

Kennismakingspakket Apparatuurlessen

4 strippen • Duur van 9 WEKEN

Een zeer voordelig pakket voor leden die willen kennismaken met de groepsles Combi (MVe-Chair + Pilatesstick) en de lessen Trio Reformer/Tower. Met deze 4 lessen kan je 2 lessen Trio Reformer/Tower en 2 Combi-lessen reserveren. Dringend advies: Check eerst in de kalender of er nog plekken vrij zijn alvorens je de kaart koopt en reserveer daarna direct de sessies. De kaart is in totaal 9 weken geldig; ongebruikte credits vervallen na 9 weken. Deze kaart kan je uitsluitend kopen als je nog niet eerder Combi-lessen of Trio-sessies hebt gevolgd. Het geld wordt direct teruggestort en de lessen geannuleerd als het lid zich niet aan deze voorwaarde heeft gehouden

€ 95,00

Kopen

5-rittenkaart Personal Training

5 strippen • Duur van 9 WEKEN

Graag éérst contact opnemen met de studio alvorens de kaart aan te schaffen. Er is namelijk zeer beperkt plek! Een privé-les met Pilates apparatuur, zoals Reformer, Chair, Tower, Cadillac, Spine corrector, Ladder Barrel, Foot corrector, Small Barrel, de Pedi Pole enzovoort. De sessie duurt 55 minuten. Na 7 weken vervallen ongebruikte credits.

€ 305,00

Kopen

5-rittenkaart Trio Reformer/Tower

5 strippen • Duur van 9 WEKEN

Een apparatenles met de Reformer en het Towerdeel van de Cadillac. Daarnaast kan er ook op verzoek gewerkt worden met de Chair. Elk trio-lid werkt op eigen niveau en profiteert van de prachtige transformatie van het lichaam die de toestellen en het enorme repertoire aan oefeningen bewerkstelligen. Door stelselmatig en constructief te werken aan de opbouw, verandert het lichaam gestaag. De sessie duurt 55 minuten. Na 9 weken vervallen ongebruikte credits. Let op: bij minder dan 3 deelnemers vervalt de les tenzij de overgebleven deelnemers bereid zijn bij te betalen voor een duoles als er 2 deelnemers zijn of een privé-sessie als er maar 1 deelnemer is.

€ 175,00

Kopen