SSOV-Plus

onbeperkt x per week • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Onbeperkt trainen in het survivalbos zonder begeleiding* + 1x per week Survivalrun Techniektraining * alleen trainen is vanwege de veiligheid niet toegestaan. Trainen in het survivalbos is alleen mogelijk in tweetallen (of meer). Inschrijfkosten bedragen eenmalig € 40,-. Deze worden bij de eerste betaling in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je tevens een gratis Outdoor Valley Sport tight t.w.v. €35,00.

€ 36,75 per maand

SEPA incasso
Kopen

SSOV Basic

onbeperkt x per week • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Onbeperkt zelfstandig trainen in het survivalbos zonder begeleiding* *alleen trainen is vanwege de veiligheid niet toegestaan. Trainen in het survivalbos is alleen mogelijk in tweetallen (of meer). Inschrijfkosten bedragen eenmalig € 40,-. Deze worden bij de eerste betaling in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je tevens een gratis Outdoor Valley Sport tight t.w.v. €35,00.

€ 26,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

OVF-Plus Onbeperkt

onbeperkt x per week • Duur van 12 MAANDEN • Met automatisch verlengen • Automatisch maandelijks verlengen tot wederopzegging

Met het OVF-Plus Onbeperkt jaarabonnement kan je 12 maanden onbeperkt deelnemen aan alle trainingen van Outdoor Valley Fitness: Conditietraining, Bootcamp, Bootcamp Extreme, BBB-bootcamp, Survivalrun Fit, Survivalrun Techniektraining, Survivalrun Parcourstraining, Obstaclerun Training, Boks Fit, Kettlebell, Outdoor Spinning, Yoga, Kajakfitness en Ski Fit. Inschrijfkosten bedragen eenmalig € 40,-. Deze worden bij de eerste betaling in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je tevens een gratis Outdoor Valley Sport tight t.w.v. €35,00.

€ 53,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

Buitensport SSOV

onbeperkt x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Speciaal voor deze corona-periode hebben we voor niet-leden een tijdelijk abonnement in het leven geroepen. Dit abonnement kun je alleen aanschaffen indien je een introductieabonnement of -strippenkaart voor SSOV met goed gevolg hebt afgerond. Onbeperkt zelfstandig trainen in het survivalbos zonder begeleiding* * Let op: - alleen trainen is vanwege de veiligheid niet toegestaan. Trainen in het survivalbos is alleen mogelijk in minimaal tweetallen. - lidmaatschap bij Survivalrunbond Nederland is verplicht - bij aanschaf van dit abonnement dien je eerst examen te doen waarin je aantoont dat je de basistechnieken van de survivalsport beheerst en de regels van ons survivalbos kent. Indien dit niet het geval is, dien je eerst een introductie strippenkaart aan te schaffen. Hiermee kun je een aantal survivaltechnieklessen volgen en afsluiten met een examen. Zonder examen is je buitensport SSOV abonnement niet geldig!

€ 26,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

Introductie strippenkaart SSOV

12 strippen • Duur van 1 MAAND

Speciaal voor deze corona-periode hebben we voor niet-leden een tijdelijk abonnement in het leven geroepen. Met dit introductie-strippenkaart SSOV kun je in één maand deelnemen aan 3 x survivalrun techniektrainingen en 1 x een examen van Outdoor Valley Fitness. Dit abonnement is noodzakelijk om te nemen voorafgaand aan je lidmaatschap voor Survivalrun Sport Outdoor Valley (SSOV). Het zorgt dat je de basistechnieken beheerst, de regels van het survivalbos kent en weet hoe je veilig kan survivallen. Ook als je ervaren bent met survivalrunning is deze introductie verplicht.

€ 26,50

Kopen

Introductie-abonnement SSOV

1 x per week • Duur van 1 MAAND

Met dit introductie-abonnement kun je één maand lang deelnemen aan de survivalrun techniektrainingen van Outdoor Valley Fitness. Dit abonnement is noodzakelijk om te nemen voorafgaand aan je lidmaatschap voor Survivalrun Sport Outdoor Valley (SSOV). Het zorgt dat je de basistechnieken beheerst, de regels van het survivalbos kent en weet hoe je veilig kan survivallen. Ook als je ervaren bent met survivalrunning is deze introductie verplicht.

€ 26,50

Kopen