Buitensport OVF Basic

onbeperkt x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Speciaal voor deze corona-periode hebben we voor niet-leden een tijdelijk abonnement in het leven geroepen. Met het Buitensport OVF Basis kan je iedere maand onbeperkt deelnemen aan alle Basic-trainingen van Outdoor Valley Fitness: Conditietraining, Yoga, Ski Fit, Bootcamp, Bootcamp Extreme en BBB-bootcamp

€ 43,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Buitensport OVF Plus

onbeperkt x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Speciaal voor deze corona-periode hebben we voor niet-leden een tijdelijk abonnement in het leven geroepen. Met het Buitensport OVF Plus kan je iedere maand onbeperkt deelnemen aan alle trainingen van Outdoor Valley Fitness: Conditietraining, Bootcamp, Bootcamp Extreme, BBB-bootcamp, Survivalrun Fit, Survivalrun Techniektraining, Survivalrun Parcourstraining, Obstaclerun Training, Boks Fit, Kettlebell, Outdoor Spinning, Yoga, Kajakfitness en Ski Fit.

€ 53,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

Buitensport SSOV

onbeperkt x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Speciaal voor deze corona-periode hebben we voor niet-leden een tijdelijk abonnement in het leven geroepen. Dit abonnement kun je alleen aanschaffen indien je een introductieabonnement of -strippenkaart voor SSOV met goed gevolg hebt afgerond. Onbeperkt zelfstandig trainen in het survivalbos zonder begeleiding* * Let op: - alleen trainen is vanwege de veiligheid niet toegestaan. Trainen in het survivalbos is alleen mogelijk in minimaal tweetallen. - lidmaatschap bij Survivalrunbond Nederland is verplicht - bij aanschaf van dit abonnement dien je eerst examen te doen waarin je aantoont dat je de basistechnieken van de survivalsport beheerst en de regels van ons survivalbos kent. Indien dit niet het geval is, dien je eerst een introductie strippenkaart aan te schaffen. Hiermee kun je een aantal survivaltechnieklessen volgen en afsluiten met een examen. Zonder examen is je buitensport SSOV abonnement niet geldig!

€ 26,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

Introductie strippenkaart SSOV

12 strippen • Duur van 1 MAAND

Speciaal voor deze corona-periode hebben we voor niet-leden een tijdelijk abonnement in het leven geroepen. Met dit introductie-strippenkaart SSOV kun je in één maand deelnemen aan 3 x survivalrun techniektrainingen en 1 x een examen van Outdoor Valley Fitness. Dit abonnement is noodzakelijk om te nemen voorafgaand aan je lidmaatschap voor Survivalrun Sport Outdoor Valley (SSOV). Het zorgt dat je de basistechnieken beheerst, de regels van het survivalbos kent en weet hoe je veilig kan survivallen. Ook als je ervaren bent met survivalrunning is deze introductie verplicht.

€ 26,50

Kopen