2 Proeflessen in 1 Week

2 strippen • Duur van 1 WEEK

Probeer twee soorten yogalessen uit in één week. Ontdek de verschillen in lessen, docenten, groepen of tijdstip van de dag en ervaar wat het beste bij jou past. Bespreek je verwachtingen en twijfels met de docenten. Zo kunnen wij je het beste helpen om de yoga te vinden die bij jou past!

€ 12,50

Kopen

Groot abonnement

onbeperkt x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Met een Groot Abonnement mag je alle lessen van het reguliere rooster volgen. Je mag zo vaak komen als je wilt en je mag ook meerdere lessen achter elkaar volgen. Cursussen zijn niet inbegrepen bij het Groot Abonnement.

€ 59,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Klein Abonnement

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Het Klein Abonnement geeft recht op 1 les per week van het reguliere rooster van Yoia. Cursussen zijn niet inbegrepen bij het Klein Abonnement.

€ 41,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Strippenkaart voor 10 lessen van het vaste rooster

10 strippen • Duur van 12 WEKEN

Wil je eerst een tijdje uitproberen bij Yoia? Wil je liever geen vast abonnement? Wil je flexibel kunnen komen? Ben je tijdelijk in Schiedam? Kies dan voor een 10-rittenkaart. Met een 10-rittenkaart kun je de ene week 1x komen en de andere week meerdere keren. Het is voor leden met en rittenkaart, niet mogelijk een vaste plaats in een les te claimen. Je reserveert per les via de app. Je kunt alle lessen volgen van het reguliere rooster, mits er plaats is in de lessen. De 10-rittenkaart is 12 weken geldig. Lessen die in deze periode niet zijn opgemaakt vervallen en worden niet gerestitueerd.

€ 112,50

Kopen

Abonnement Studenten van Samsara Yoga Docentenopleiding

onbeperkt x per week • Duur van 2 MAANDEN • Met automatisch verlengen

Abonnement als aankomende student, student en dit jaar afgestudeerd docent van Samsara Yoga Docentenopleiding online en in de studio yogalessen te volgen.

€ 25,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Losse Studio Yogales

1 strippen • Duur van 1 WEEK

Heb je een klein abonnement of volg je een van onze cursussen en heb je zin in een extra yogales deze week? Maak dan gebruik van het speciale ledentarief voor extra lossen lessen.

€ 12,50

Kopen

Losse Online Thuis Yogales

1 strippen • Duur van 2 MAANDEN

Doe in de periode van Corona beperkte maatregelen mee met onze live thuisyoga via Zoom. Yogalessen met gelijkgestemden onder professionele begeleiding.

€ 10,00

Kopen

Hatha Yoga Privéles in de studio

1 strippen • Duur van 1 MAAND

Wil je meer uitleg over een bepaald aspect van je beoefening? Wil je aan een bepaalde klacht werken? Wil je weten hoe je een bepaalde asana kan uitvoeren? Boek een online les om op maat in te gaan op iets dat voor jou speelt.

€ 50,00

Kopen

2 Lessen Vrijwilligerspas Schiedam

2 strippen • Duur van 1 MAAND

Doe je vrijwilligerswerk in Schiedam en ben je in het bezit van een vrijwilligerspas? Bij Yoia waarderen we je inzet voor de stad en haar inwoners en daarom bieden we je twee gratis lessen aan bij onze studio. Eén keer per jaar kun je met deze pas deze lessen komen volgen.

€ 0,00

Kopen

Cursus Babymassage

4 strippen • Duur van 4 WEKEN

Een liefdevolle, woordeloze manier van kennismaken met je kindje. Na een korte kennismaking leer je elke week een stukje van de Babymassage. Door deze opbouw leer je zelf goed de techniek en heeft jouw kindje de tijd om er aan te wennen. Zo groeien jullie samen naar een ontspannen manier van echt samen zijn. Op de laatste ochtend wordt de hele massage met de baby gedaan. Iedere week bespreken we een thema, denk hierbij aan bv, slapen, huilen, dragen en (borst)voeden. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen aan het einde van de les. Het is bovendien fijn om met elkaar ervaring uit te wisselen. De cursus is toegankelijk voor één ouder met een baby tussen de 6 weken en 8-9 maanden.

€ 100,00

Kopen

Kennismakingsworkshop Babymassage

1 strippen • Duur van 1 MAAND

Tijdens deze workshop kun je, als ouder met je baby, ervaren of babymassage iets is voor jou en je kindje. Na een korte kennismaking vertelt docente Patricia over de babymassage en de basisprincipes, die belangrijk zijn om te weten voordat je je kleintje gaat masseren. Daarna is er tijd om babymassage te oefenen. Na deze workshop kun je je bovendien met korting inschrijven voor de eerstvolgende cursus. Je kan deelnemen met je baby vanaf ongeveer 6 weken tot uiterlijk 9 maanden en hoeft geen lid te zijn van Yoia of de zwangerschapsyoga hier gevolgd te hebben.

€ 25,00

Kopen

Training Mindfulness

9 strippen • Duur van 3 MAANDEN

Tijdens de Mindfulness training krijg je oefeningen aangereikt om in volle aandacht te kunnen leven. Het is een effectief bewezen training om stress en burn-out aan te pakken. Je leert je eigen patronen steeds beter (her) kennen. Door middel van begeleide aandachts- en concentratieoefeningen en yoga leer je je aandacht te richten op het hier en nu, op wat je denkt en voelt, op wat je doet en wat er om je heen gebeurt. Met behulp van oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, leer je een grotere invloed krijgen op de manier waarop je omgaat met je gedachten, emoties en handelingen. Je leert omgaan met obstakels die het leven kent en meer aanwezig te zijn in het nu. Elke bijeenkomst staat in teken van een thema zoals bijvoorbeeld ademhaling, emoties, gedachten, acceptatie, luisteren en overtuigingen.

€ 325,00

Kopen

Workshop Ouder-Kind Yoga

1 strippen • Duur van 1 MAAND

Een workshop om op een speelse manier tijd en aandacht voor elkaar te hebben en contact te maken door samen actief bezig te zijn, te spelen, te ontspannen en te genieten van stilte. Deze strip is geldig voor de workshop op zondag 5 mei en is te boeken via het lesrooster.

€ 15,00

Kopen