Groot abonnement

onbeperkt x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Met een Groot Abonnement mag je alle lessen van het reguliere rooster volgen. Je mag zo vaak komen als je wilt en je mag ook meerdere lessen achter elkaar volgen. Cursussen zijn niet inbegrepen bij het Groot Abonnement.

€ 59,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Klein Abonnement

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Het Klein Abonnement geeft recht op 1 les per week van het reguliere rooster van Yoia. Cursussen zijn niet inbegrepen bij het Klein Abonnement.

€ 41,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

2 Proeflessen in 1 Week

2 strippen • Duur van 1 WEEK

Probeer twee soorten yogalessen uit in één week. Ontdek de verschillen in lessen, docenten, groepen of tijdstip van de dag en ervaar wat het beste bij jou past. Bespreek je verwachtingen en twijfels met de docenten. Zo kunnen wij je het beste helpen om de yoga te vinden die bij jou past!

€ 12,50

Kopen

Losse Yogales (niet-leden)

1 strippen • Duur van 1 WEEK

Kom je af en toe bij Yoia? Wil je een extra les na je twee proeflessen? Boek dan een losse les. Je bent altijd welkom!

€ 12,50

Kopen

Losse Yogales (leden)

1 strippen • Duur van 1 WEEK

Heb je een klein abonnement of volg je een van onze cursussen en heb je zin in een extra yogales deze week? Maak dan gebruik van het speciale ledentarief voor extra lossen lessen.

€ 10,00

Kopen

10-rittenkaart yogalessen van het vaste rooster

10 strippen • Duur van 12 WEKEN

Wil je eerst een tijdje uitproberen bij Yoia? Wil je liever geen vast abonnement? Wil je flexibel kunnen komen? Ben je tijdelijk in Schiedam? Kies dan voor een 10-rittenkaart. Met een 10-rittenkaart kun je de ene week 1x komen en de andere week meerdere keren. Het is voor leden met en rittenkaart, niet mogelijk een vaste plaats in een les te claimen. Je reserveert per les via de app. Je kunt alle lessen volgen van het reguliere rooster , mits er plaats is in de lessen. De 10-rittenkaart is 12 weken geldig. Lessen die in deze periode niet zijn opgemaakt vervallen en worden niet gerestitueerd.

€ 125,00

Kopen

2 Lessen Vrijwilligerspas Schiedam

2 strippen • Duur van 1 MAAND

Doe je vrijwilligerswerk in Schiedam en ben je in het bezit van een vrijwilligerspas? Bij Yoia waarderen we je inzet voor de stad en haar inwoners en daarom bieden we je twee gratis lessen aan bij onze studio. Eén keer per jaar kun je met deze pas deze lessen komen volgen.

€ 0,00

Kopen

Cursus Babymassage

4 strippen • Duur van 4 WEKEN

Een liefdevolle, woordeloze manier van kennismaken met je kindje. Na een korte kennismaking leer je elke week een stukje van de Babymassage. Door deze opbouw leer je zelf goed de techniek en heeft jouw kindje de tijd om er aan te wennen. Zo groeien jullie samen naar een ontspannen manier van echt samen zijn. Op de laatste ochtend wordt de hele massage met de baby gedaan. Iedere week bespreken we een thema, denk hierbij aan bv, slapen, huilen, dragen en (borst)voeden. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen aan het einde van de les. Het is bovendien fijn om met elkaar ervaring uit te wisselen. De cursus is toegankelijk voor één ouder met een baby tussen de 6 weken en 8-9 maanden.

€ 100,00

Kopen

Gratis Proefles Yin Yoga (alleen geldig op ma 07-10-2019)

1 strippen • Duur van 1 WEEK

In deze rustige yogales worden de yogahoudingen langer aangehouden met als doel het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De houdingen zijn bedoeld om grote spiergroepen tot ontspanning te laten komen en dieperliggende spieren en het bekkengebied los te maken. Door de langere tijd in de houding, is er ruimte om lichamelijke grenzen en mogelijkheden te onderzoeken, gedachten, gevoelens en adem te observeren en op alle lagen steeds diepe tot overgave en ontspanning te komen. De lessen zijn zeer geschikt voor mensen met een zittend beroep heeft, bij rugklachten, mensen die veel hardlopen, fietsen en voetballen. Maandag 7 oktober is de eerste les. Wie zich als niet-lid van Yoia aanmeldt voor deze les als proef, mag deze op deze dag kosteloos volgen.

€ 0,00

Kopen

Kennismakingsworkshop Babymassage

1 strippen • Duur van 1 MAAND

Tijdens deze workshop kun je, als ouder met je baby, ervaren of babymassage iets is voor jou en je kindje. Na een korte kennismaking vertelt docente Patricia over de babymassage en de basisprincipes, die belangrijk zijn om te weten voordat je je kleintje gaat masseren. Daarna is er tijd om babymassage te oefenen. Na deze workshop kun je je bovendien met korting inschrijven voor de eerstvolgende cursus. Je kan deelnemen met je baby vanaf ongeveer 6 weken tot uiterlijk 9 maanden en hoeft geen lid te zijn van Yoia of de zwangerschapsyoga hier gevolgd te hebben.

€ 25,00

Kopen

OneFit abonnement

onbeperkt x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Dit is niet bestaand abonnement bedoeld om Onefit registraties te vermelden. Het wordt gekoppeld aan niet bestaande e-mail adressen.

€ 0,00 per maand

SEPA incasso
Kopen

Workshop Ouder-Kind Yoga

1 strippen • Duur van 1 MAAND

Een workshop om op een speelse manier tijd en aandacht voor elkaar te hebben en contact te maken door samen actief bezig te zijn, te spelen, te ontspannen en te genieten van stilte. Deze strip is geldig voor de workshop op zondag 5 mei en is te boeken via het lesrooster.

€ 15,00

Kopen

XL Les Beweeg je naar Verstilling

1 strippen • Duur van 1 WEEK

Een avond om vrij te bewegen en je te laten dragen Een avond om te vertragen. Te ontladen èn op te laden.

€ 25,00

Kopen