Losse les

1 x per maand • Duur van 1 MAAND

Wil je een losse les afnemen, niet vastzitten aan een maandelijks lidmaatschap? Kies dan een losse les. Je kunt je direct na de betaling aanmelden voor de les die je wilt volgen. En dit kan zelfs nog 15 minuten voor de les start!

€ 13,00

Kopen

Regulier lidmaatschap

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Zin om wekelijks te ontspannen op de mat? Dan kies je het regulier lidmaatschap! Recht op een vaste plek in de groep, mogelijkheid om de lessen in te halen en recht op 43 weken per jaar. (Minus drie weken bouwvakvakantie [Noord-Nederland], twee weken kerstvakantie en vier bovenwettelijke vrije dagen). Je hebt geen omkijken meer naar de betaling want via automatisch incasso wordt het bedrag elke 15e van de maand van je rekening gehaald! (Opzeggen per mail/brief met 1 maand opzegtermijn)

€ 33,50 per maand

SEPA incasso
Kopen

Gereduceerd lidmaatschap

1 x per week • Duur van 1 MAAND • Met automatisch verlengen

Zin om wekelijks te ontspannen op de mat? Maar ben je fulltime student/scholier of is jou inkomen maximaal 110% van het minimuminkomen? Kies van het gereduceerd lidmaatschap! Recht op een vaste plek in de groep, mogelijkheid om de lessen in te halen en recht op 43 weken per jaar. (Minus drie weken bouwvakvakantie [Noord-Nederland], twee weken kerstvakantie en vier bovenwettelijke vrije dagen). Je hebt geen omkijken meer naar de betaling want via automatisch incasso wordt het bedrag elke 15e van de maand van je rekening gehaald! (Opzeggen per mail/brief met 1 maand opzegtermijn)

€ 27,75 per maand

SEPA incasso
Kopen

Proef de YIN

3 strippen • Duur van 3 WEKEN

Denk je dat YIN yoga iets voor je is? Dan heb je met deze actie de mogelijkheid om 3 weken te mogen proeven van de ontspanning en verruiming van de yin. Verbeter je spieren, Versoepel je nachtrust verminder je stres Een ontspannen oplossing voor jou!

€ 10,00

Kopen

Strippenkaart 5 X

5 strippen • Duur van 10 WEKEN

- Fijne losse yogalessen - Lessen naar keuze: Yinyoga, zachte Hatha yoga en gevorderde yoga - Een experiment over dit product (strippen ipv abonnement)

€ 55,00

Kopen