Week 08 - FEBRUARI 2019

Maandag 18

Dinsdag 19

Woensdag 20

Donderdag 21

Vrijdag 22

Zaterdag 23

Zondag 24

Maandag 18 Februari

09:15 - 10:15

Critical Alignment yoga (60 min)

Mieke Posthuma

09:15 - 10:30

Yin Yoga

Marloes Van Boxtel

10:45 - 11:45

Pilates

Mieke Posthuma

13:00 - 14:30

Restorative Yoga (90 min)

Merel Van den Bogaard

19:00 - 20:15

Pilates niveau 1/2

Mieke Posthuma

19:00 - 20:15

Hot Yoga

Wilco De Bie

19:00 - 20:15

Zwangerschapsyoga

Livia Caputo

20:45 - 22:00

Hot Flow yoga (op muziek!)

Laura Jonkers

20:45 - 22:00

Mannenyoga

Wilco De Bie

20:45 - 22:00

Yin Yoga

Mechteld Keller

Dinsdag 19 Februari

09:15 - 10:30

Critical Alignment

Jasper Van der Heijden

09:15 - 10:30

Hatha Hormoonyoga (voor vrouwen)

Livia Caputo

11:00 - 12:15

Gentle Yoga

Livia Caputo

13:00 - 14:30

Restorative Yoga (90 min)

Dédy Tooten

19:00 - 20:15

Critical Alignment - Pranayama

Jasper Van der Heijden

19:00 - 20:00

Hatha Yoga (60 min)

Nina Voets

19:00 - 20:15

Hot Yoga- English spoken

Nina Spaelti

20:45 - 21:45

Dynamische Hatha Yoga (60 min)

Nina Spaelti

20:45 - 22:00

Hot Yin

Nina Voets

Woensdag 20 Februari

09:15 - 10:30

Hatha Mindfulness

Marre Streutker

09:15 - 10:30

Hatha Yoga

Livia Caputo

09:15 - 10:30

Hot Vinyasa Flow - Yang/Yin les

Laura Jonkers

11:00 - 12:15

Hatha Yoga

Femke Stoeldraijer

13:00 - 14:30

Restorative Yoga (90 min)

Merel Van den Bogaard

16:00 - 17:00

kinderyoga 8/12jr dudokhof

Mihaela Anohina

17:30 - 18:30

Zwangerschapsyoga

Susana Alves

19:00 - 20:15

Hatha Yoga

Maartje Braun

19:00 - 20:15

Hot Yoga

Nina Voets

19:00 - 20:15

Yin Yoga

Natascha Weinert

20:45 - 22:00

Yoga Nidra

Nina Voets

20:45 - 22:00

Hot Vinyasa Flow

Maartje Braun

20:45 - 22:00

Kundalini Yoga

Gela Wilhelm

Donderdag 21 Februari

09:15 - 10:30

Critical Alignment yoga

Jasper Van der Heijden

09:15 - 10:30

Hot - Pilates les

Maartje Braun

09:15 - 10:30

Hatha flow yoga met muziek ned/eng

Lisa Akerboom

11:00 - 12:00

Gentle yoga (Dudok)

Wendy Pijnenburg

13:00 - 14:30

Restorative Yoga (90 min)

Charlotte Ghering

17:30 - 18:30

Critical alignment yoga

Jasper Van der Heijden

18:30 - 20:00

Yoga Beginnerscursus Les 2

Lisa Akerboom

19:00 - 20:15

Critical Alignment - Pittig

Jasper Van der Heijden

19:00 - 20:15

Hot Yoga

Nina Spaelti

20:45 - 22:00

Hatha Yoga

Maartje Braun

20:45 - 22:00

Hot Flow yoga (op muziek!)

Laura Jonkers

Vrijdag 22 Februari

08:00 - 09:00

Critical alignment yoga (60 min)

Marloes Van Boxtel

09:15 - 10:30

Hatha Yoga

Marre Streutker

09:15 - 10:15

Hot Yoga 60min

Livia Caputo

11:00 - 12:15

Zwangerschaps yoga

Livia Caputo

17:30 - 18:30

Hatha yoga les (60min) (op donatie basis)

Leerling Opleiding

17:30 - 18:30

Hot Yoga 60min

Hanka John

19:00 - 20:15

Yin yoga

Mechteld Keller

Zaterdag 23 Februari

08:00 - 09:00

Critical Alignment Yoga (60min)

Marloes Van Boxtel

09:15 - 10:15

Hot Yoga (60min)

Mieke Posthuma

09:15 - 10:30

Kundalini Yoga

Ron Verhaaren

10:45 - 11:45

Hot Vinyasa Flow (60min)

Mieke Posthuma

11:00 - 12:15

Yin Yoga

Kim Meulenbroeks

Zondag 24 Februari

09:15 - 10:30

Easy Flow Hatha

Mechteld Keller

09:15 - 10:30

Hot Yoga

Lisa Akerboom

11:00 - 12:15

Hot Vinyasa Flow (Yang-Yin)

Lisa Akerboom

13:00 - 14:15

Yin Restorative

Petra Verbugt

17:30 - 18:30

Hatha Yoga (60min)

Dédy Tooten