Week 25 - JUNI 2019

Maandag 17

Dinsdag 18

Woensdag 19

Donderdag 20

Vrijdag 21

Zaterdag 22

Zondag 23

Maandag 17 Juni

08:00 - 08:45

Geleide ochtend meditatie

Leentje Elshout

09:15 - 10:15

Critical Alignment yoga (60 min)

Mieke Posthuma

09:15 - 10:30

Yin Yoga

Lisa Akerboom

10:45 - 11:45

Pilates

Mieke Posthuma

13:00 - 14:30

Restorative Yoga (90 min)

Merel Van den Bogaard

19:00 - 20:00

Meditatie les

Marre Streutker

19:00 - 20:00

Hot Yoga (Reeshof)

Nina Voets

19:00 - 20:15

Pilates niveau 1/2

Mieke Posthuma

19:00 - 20:15

Hot Yoga (ENG)

Wilco De Bie

19:00 - 20:15

Zwangerschapsyoga

Livia Caputo

20:30 - 21:30

Hot Yin (Reeshof)

Nina Voets

20:45 - 22:00

Hot Flow yoga (op muziek!)

Wilco De Bie

20:45 - 22:00

Mannenyoga

Wilco De Bie

20:45 - 22:00

Yin Yoga

Anouk Smulders

Dinsdag 18 Juni

08:00 - 08:45

Geleide ochtend meditatie

Marre Streutker

09:15 - 10:30

Critical Alignment

Jasper Van der Heijden

09:15 - 10:30

Mindfulness Hatha Yoga (Reeshof)

Sharda Konig

09:15 - 10:30

Hatha Hormoonyoga (voor vrouwen)

Livia Caputo

11:00 - 12:15

Gentle Yoga

Livia Caputo

13:00 - 14:30

Restorative Yoga (90 min)

Merel Van den Bogaard

17:45 - 18:45

Yin Yoga (Reeshof)

Mieke Posthuma

19:00 - 19:45

Meditatie les

Marre Streutker

19:00 - 20:15

Critical Alignment - Pranayama

Jasper Van der Heijden

19:00 - 20:00

Hatha Yoga (60 min)

Nina Voets

19:00 - 20:15

Hot Yoga- English spoken

Kim Meulenbroeks

19:00 - 20:00

Pilates (Reeshof)

Mieke Posthuma

20:30 - 21:30

Vinyasa Flow yoga (Reeshof)

Ronald De Brouwer

20:45 - 21:45

Dynamische Hatha Yoga (60 min)

Merel Van den Bogaard

20:45 - 21:45

Hot Yin ( 60 min )

Nina Voets

Woensdag 19 Juni

08:00 - 08:45

Kundalini meditatie

Gela Wilhelm

09:00 - 09:30

Mindfulness Meditatie (gratis les) Reeshof

Sharda Konig

09:15 - 10:30

Hatha Mindfulness

Femke Stoeldraijer

09:15 - 10:30

Hatha Yoga

Livia Caputo

09:15 - 10:30

Hot Vinyasa Flow - Yang/Yin les

Laura Jonkers

09:45 - 10:45

Gentle flow (Reeshof)

Sharda Konig

11:00 - 12:00

QiGong

Chantal Van Heumen

11:00 - 12:00

Vinyasa Flow Yoga (Reeshof)

Sharda Konig

13:00 - 14:30

Restorative Yoga (90 min)

Dédy Tooten

16:00 - 17:30

Restorative yoga 90 min (Reeshof)

Nina Voets

17:45 - 18:45

Zwangerschapsyoga

Ludmila Bak

19:00 - 20:15

Yin Yoga

Nina Spaelti

19:00 - 20:00

Geleide meditatie

Leentje Elshout

19:00 - 20:15

Hatha Yoga

Maartje Braun

19:00 - 20:00

Hatha Yoga (Reeshof)

Mariska Van der Pluijm

19:00 - 20:15

Hot Yoga (ENG)

Nina Voets

20:30 - 21:30

Yin Yoga (Reeshof)

Mariska Van der Pluijm

20:45 - 22:00

Yoga Nidra

Nina Voets

20:45 - 22:00

Hot Vinyasa Flow

Maartje Braun

20:45 - 22:00

Kundalini Yoga

Gela Wilhelm

Donderdag 20 Juni

08:00 - 08:45

Geleide ochtend meditatie

Marre Streutker

09:15 - 10:30

Critical Alignment yoga

Jasper Van der Heijden

09:15 - 10:30

Yin Yoga (Reeshof)

Leticia Fassy

09:15 - 10:30

Hot - Pilates les

Maartje Braun

11:00 - 12:00

Gentle yoga (Dudok)

Wendy Pijnenburg

13:00 - 14:30

Restorative Yoga (90 min)

Merel Van den Bogaard

19:00 - 20:00

Critical alignment yoga (Reeshof)

Jeannette De Jong

19:00 - 20:15

Hot Yoga (ENG)

Sophie Blommerde

20:30 - 21:30

Yoga Nidra (Reeshof)

Jeannette De Jong

20:45 - 22:00

Hatha Yoga

Nina Voets

20:45 - 22:00

Hot Flow yoga (op muziek!)

Laura Jonkers

Vrijdag 21 Juni

08:00 - 09:00

Critical alignment yoga (60 min)

Mieke Posthuma

08:00 - 08:30

Stilte meditatie

Jeannette De Jong

09:00 - 09:30

Mindfulness Meditatie (gratis les) Reeshof

Nina Voets

09:15 - 10:30

Hatha Yoga

Dédy Tooten

09:15 - 10:15

Hot Yoga 60min

Livia Caputo

09:45 - 10:45

Hatha Yoga (Reeshof)

Nina Voets

17:30 - 18:30

Hatha yoga les (60min) (op donatie basis)

Leerling Opleiding

17:30 - 18:30

Hot Yoga 60min

Hanka John

19:00 - 20:30

Restorative yoga (Reeshof)(90 min)

Nina Voets

19:00 - 20:15

Yin yoga

Sophie Blommerde

Zaterdag 22 Juni

08:00 - 09:00

Critical Alignment Yoga ( 60min)

Jeannette De Jong

09:15 - 10:15

Yin Yoga (Reeshof)

Bahman Ahaki lakeh

09:15 - 10:15

Hot Yoga (60min)

Mieke Posthuma

09:15 - 10:30

Kundalini Yoga

Ron Verhaaren

10:45 - 11:45

Hot Vinyasa Flow (60min)

Mieke Posthuma

10:45 - 11:45

Vinyasa flow yoga (Reeshof)

Bahman Ahaki lakeh

11:00 - 12:15

Yin Yoga

Kim Meulenbroeks

Zondag 23 Juni

05:00 - 07:30

Sadhana - Kundalini

Ron Verhaaren

09:15 - 10:30

Easy Flow Hatha

Sophie Blommerde

09:30 - 10:30

Ochtend meditatie

YCT Docent

09:30 - 10:45

Hot yoga (Reeshof)

Hanka John

11:00 - 12:15

Hot Vinyasa Flow (Yang-Yin)

Sophie Blommerde

13:00 - 14:15

Yin Restorative

Petra Verbugt

18:30 - 19:45

Kundalini yoga (Reeshof)

Gela Wilhelm