Stessen Sport en Coaching


Summer Proof Body Programma per maand

Samen met jou en een groep enthousiaste mensen werken aan ons summer proof body zodat we kunnen shinen in de zomer!! Dat die leuke zomerkleding weer aankan en we trots op onszelf zijn als we in de spiegel kijken! Voor 12 weken krijg jij: - 12 weken voedingsschema's - 2x per week live workouts - 2x per week live coaching - oefeningen voor thuis - mijn gewoontes en routines tot het krijgen en behouden van je droomlichaam

Dit abonnement is voor 3 maanden

€ 53,50 per maand

Je betaalt nu € 53,50 voor de eerste maand

  • Je betaalt nu 53,50 EUR voor de maand Juli. Voor alle opvolgende maanden wordt 53,50 EUR afgeschreven van je rekening, totdat het abonnement wordt beëindigd.

  • De eerste incasso wordt rond 07-08-2020 afgeschreven, en deze is voor de maand Augustus. Na de eerste maand worden je resterende incasso’s elke maand rond de 07e dag afgeschreven.

  • Wanneer je een kortingscode hebt, wordt deze toegepast op de eerste VOLLEDIGE maand, die je betaalt.

Overeenkomst automatische incasso

Door deze bestelling te plaatsen, geef je Stessen Sport en Coaching toestemming om toekomstige abonnementskosten te incasseren van de voor deze betaling gebruikte rekening. Wil je je abonnement stopzetten? Neem dan contact op met je club of trainer via je abonnementenpagina.